Watercolor Flora. LEAVES

Nykyinen tila
Ei Suorittanut
Hinta
85,00 €
Aloita nyt

Osallistu koristelukoulutukseen sinulle sopivassa paikassa ja omalla aikataululla.

Opetusvideo koostuu kolmesta osasta joissa kummassakin teemme kaksi mallia.

Videolla kuvailen askel askeleelta jokaisen toimintani, käytetyt materiaalit, siveltimen asennon ja muut tärkeät yksityiskohdat. 

Nämä koristelumallit voidaan mukauttaa mihin tahansa vuodenaikaan. Vaihda värejä, lisää erilaisia ​​tarroja ja koristeluelementtejä ja katso kuinka lopputulos muuttuu. 

Soveltuu aloittelijoille, kokeneille ja kaikille jotka haluavat kehittää sekä täydentää ammattitaitoaan.

Tässä videokoulutuksessa yhdistämme vesivärien  erikoisen ominaisuuden – sen läpinäkyvyyden  painting geelien ja muiden koristelujen kanssa. Käytämme  vesivärien yksinkertaista perustekniikkaa ja yhdistämme sitä muihin koristelu- tekniikoihin ja elementteihin. Tämän ansiosta koristeluista tulee entistä mielenkiintoisempia, monimutkaisempia ja niihin tulee syvyyttä.

Vesiväri- tai akvarellitekniikka on ainutlaatuinen läpikuultavuutensa ja keveytensä ansiosta. Kun läpikuultavat akvarellielementit asetetaan päällekkäin, värit sekoittuvat ja niihin tulee lisää sävyjä, jolloin saadaan näkyviin koristelun voimakkuus ja syvyys.


Tämä WATERCOLOR FLORA videokoulutus on jaettu kahteen erilliseen osaan. 

Koulutuksen ensimmäisessä osassa LEAVES tutustutumme akvarellitekniikkaan ja teemme muodoiltaan yksinkertaisia lehtiä. Oppitunnilta oppitunnille monimutkaistetaan koristelumalleja, lisäämme eri värejä ja teemme erimuotoisia lehtiä.

WATERCOLOR FLORA LEAVES opetusvideon osassa kiinnitämme erityistä huomiota siveltimen asentoon ja vesivärin levittämiseen, sen takia se sopii erityisen hyvin myös aloittelijoille.


Galleria LEAVES opetusvideon malleistaVideokoulutuksen WATERCOLOR FLORA FLOWERS toisessa osassa teemme eri muotoisia kukkia. Jokaisessa opetusvideossa kukat eroavat rakenteeltaan ja muodoltaan. 

Ensimmäisessä FLOWERS opetusvideossa teemme pieniä yksittäisiä kukkia, sitten syreeniä, kamomillaa ja neljännessä opetusvideossa suuria näyttäviä kukkia. Tässä koulutuksen osassa yhdistämme myös erilaisia tekniikoita ja kiinnitetään huomiota ohuiden viivojen maalaamisen.


Galleria FLOWERS opetusvideon malleistaTässä tekniikassa yksi tärkeimmistä tuotteista on oikea samettimainen mattatoppi. Mattatoppi kynnen pinnalla vastaa karhean paperin pintaa, joten se vaikuttaa värien tasaisuuteen.

Maalaamme yksinkertaisimmalla vesiväritekniikalla – «läpinäkyvällä pisaralla», vaalealla pohjalla ja pohjan valkaistuilla alueilla. Tausta- tai pohjaväri kuultaa aina akvarellimaalauksen läpi. Sen takia tärkeä muistaa värioppi  (väriyhdistelmät ja väriharmoniat).

Laadukkailla vesiväreillä maalaaminen on aivan erilaista kuin heikkolaatuisilla väreillä. Taiteilijalaatuiset akvarellivärit sisältävät runsaasti laadukkaita pigmenttejä minkä ansiosta värit ovat kauniita ja niitä on helppo sekoittaa. 


Opetusvideon sisältö

AVAA KAIKKI
Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.