MEISTÄ

Art Nails Academy on ensimmäinen itsenäinen kansainvälinen kynsiakatemia Suomessa. 

Akatemian on perustanut ammattilaisten ja lahjakkaiden kouluttajien tiimi ja sen tehtävänä on kouluttaa kynsialan ammattilaisia. Kouluttajilla on pitkä kokemus alalta ja he tuntevat hyvin asiakkaiden tarpeet ja mieltymykset.

Kynsiteollisuus, kynsien muotoileminen, Nail Art suuntaukset ja trendit vaihtuvat ja muuttuvat todella nopeasti. Meidän tehtävämme on auttaa kynsialan ammattilaisia ylläpitämään ammattitaitoaan korkeatasoisena.

Kokemus ja suuntauksien ja tekniikoiden tuntemus antavat meille hyvät lähtökohdat analysoida työnlaatua ja valita vain markkinoiden parhaat nykyaikaiset materiaalit suosimatta vain jotain tiettyä merkkiä tai tuotetta. Art Nails Akatemian kouluttajat kouluttavat myös oppilaansa samaan, valitsemaan itsenäisesti vain laadukkaimmat ja parhaimmat tuotteet.

Art Nails Akatemiasta löydätte täydellisen ammattilaisille suunnatun kurssivalikoiman. Kerromme teille muun muassa, mikä ero on salonkityöllä ja kilpailumuotoilulla. Pääsette opiskelemaan parhaiden kanssa ja nostamaan pätevyytenne aivan uudelle tasolle.

ME HUOLEHDITAAN AMMATTITAIDOSTASI

Tutustu tiimimme

Pyrimme kouluttamaan korkeatasoisista ammattilaisista mestareita. Jaamme kokemuksiamme ja autamme oppilaitamme kehittämään ja parantamaan omaa ammattitaitoaan. Tehdään hyvälaatuista ja kaunista työtämme korkealla ammattitaidolla ja rakkaudella.

TATJANA GAMOLOVA
Kouluttaja | TG Art Nails | SUOMI

Kansainvälinen kouluttaja ja tuomari. Tatjanalla on yli 15 vuoden kokemus alalta. Vuodesta 2009 Tatjana on toiminut Nail Art kouluttajana. Hän on menestynyt monissa kansainvälisissä kynsikilpailuissa Art Painting ja Poster– sarjoissa. 

 

KADY EHAVALD
Kouluttaja | KE NailArt Studio | SUOMI

Kady on ollut alalla vuodesta 2012 asti. Toiminut monella eri merkillä ja kouluttautuu jatkuvasti edelleen. Sosiaalinen sekä rento kouluttaja joka ei kuitenkaan tingi laadusta.

 

OXANA MERKULOVA
Kouluttaja | OM`Stuudio | VIRO

Kansainvälinen kouluttaja ja tuomari, virolaisen OM`Stuudion perustaja. 

Hänellä on laaja kokemus kouluttamisesta Saksassa, Venäjällä, Liettuassa, Latviassa ja Suomessa. Hän on työskennellyt paljon yhdessä maailmankuulujen brändien kanssa arvostetuilla messuilla Düsseldorfissa, Venäjällä ja Virossa.

JANA OKS
Kouluttaja | JK Beauty and Art OÜ | VIRO

Taitava kouluttaja keskityy kynsikoristeluissa ja kreatiivisessa muotoilussa. International Competition winner in Moscow, Riga, Finland, Portugal.

Haluatko tulla osa tiimiämme?

Etsimme kasvavaan Art Nails Academyn tiimiimme lisää intohimoisia, innostuneita ammattikynsiteknikoita ja mukavia persoonia. Jos tämä kuulostaa sinulta, jos tunnet itsessäsi voimaa ja energiaa työskennellä ja kehittää alaamme, ota rohkeasti yhteyttä ja kerto itsestäsi, toiveistasi ja unelmistasi.

Kuka tietää ehkä etsimme juuri sinua!

OTA YHTEYTTÄ

KOULUTUKSET JA OPETUSVIDEOT

Tarjoamme henkilökohtaisia ​​sekä ryhmäkoulutuksia Hyvinkään koulutuskeskuksessamme eri kynsialan suuntauksiin ja koulutustasoille. 
Monien vuosien opetuskokemuksemme ansiosta pystymme löytämään yksilöllisen lähestymistavan jokaisen opiskelijan kanssa ja tarjoamaan sinulle tukea koko urasi ajan.
 
Ammatimme muuttuu tuotemarkkinoiden ja asiakkaiden mieltymysten mukaan,
joten parannamme säännöllisesti ohjelmiamme varmistaaksemme, että tietosi pysyvät ajantasalla kynsiteollisuuden suuntauksiin ja trendeihin. 

 

Oppimisen helpottamiseksi ja ammattimme koulutuksien laadun parantamiseksi olemme luoneet osan koulutuksista videoformaatissa. Opetusvideot antavat sinulle mahdollisuuden parantaa tietämystäsi ja kehittää taitoja etänä, poistumatta omasta asumispaikasta. 

KATSO LISÄÄ
KATSO LISÄÄ

SCHOOL CLUB JA KLUBIEDUT

#artnaisacademy_schoolclub
School Club on ryhmä Art Nails Academyn opiskelijoita, jotka säännöllisesti kehittävät alaamme, huolehtivat koulutustasostaan ja työnsä laadusta. 
Suljetussa klubissamme on jo yli 200 lahjakasta kynsiteknikkoa, joista voimme olla ylpeitä ja joiden työtä ihailemme joka päivä.
Nämä ammattilaiset auttavat meitä viestinnän, kysymysten ja palautteen avulla parantamaan opetussuunnitelmia, luomaan uusia koulutuksia ja kehittämään tuotevalikoimaamme.
 
Me puolestamme takaamme jatkuvan tuen opiskelijoillemme ja olemme aina mielellämme yhteyksissä puolin ja toisin. 
Inspiroimme ja motivoimme klubimme jäseniä, luomme erilaisia luovuus- ja opetusprojekteja, kuten #something_that_inspired ja «Open your mind», jaamme tietoa ja annamme lahjoja osallistumista varten.
Kannustamme myös klubijäseniämme ja tarjoamme alennuksia paikallisten kouluttajien koulutuksilta.
 

Lue lisää klubiedusta…

«ARVOSTAMME YHTEISTYÖTÄ KANSSASI, OLEMME YLPEITÄ KEHITYKSESTÄSI JA YHDESSÄ TEEMME AMMATISTAMME PAREMPAA»
liittyä Facebook-ryhmään seuraa instagramissa

Hyödyt ja edut Art Nails Akatemian koulutuksista

 • Käytyäsi perustekniikkakoulutuksen, saat −20% alennusta kaikista muista Art Nails Academyn paikallisista koulutuksista.
 • Kolmen henkilön opiskelijaryhmä, samasta työpaikasta, saavat  −10% alennusta paikallisista koulutuksista. Ilmoita meille osallistujien nimet, yrityksen ja studion tiedot etukäteen s-postitse ja saa alennuskupongin koulutuksen ostamiseksi.
 • Kolmen koulutuksen suorittajalle neljäs ja viides koulutus −10% alennusta kaikista muista Art Nails Akademyn paikallisista koulutuksista. 
 • Viidennen koulutuksen jälkeen pysyvästi −20% alennusta kaikista muista Art Nails Akademyn paikallisista koulutuksista.
HUOMIO! ALENNUKSET OVAT VOIMASSA VAIN PAIKALLISTEN KOULUTTAJIEN KURSSEILLE.
 • Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla oppilailla on tarvittavat tiedot ja taidot salongeissa työskentelyyn ilman muita lisäkustannuksia ja koulutuksia.
 • Pienryhmä koulutus (1–3 henk), joka mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen ja jokaisen koulutettavan oppimista tukevan etenemisen
 • Koulutuksessa painotetaan oppimista ja pitkäaikaista kehittymistä. Kouluttajan tukea kysymyksiin on saatavilla myös kurssin jälkeen.
 • Koulutukseen sisältyy kirjallista materiaalia, johon voi tukeutua tarvittaessa myöhemmin.
 • Perustekniikkakoulutuksen jälkeen saat −20% alennusta muista Art Nails Akatemian koulutuksista. Tällä kannustetaan monipuoliseen ja ohjattuun kehittymiseen.
 • Koulutuksen jälkeen −10% alennus vuoden ajan kaikista F.lab tuotteista. Tarvittaessa opastetaan oikeiden materiaalien valinnassa.
HUOMIO! ALENNUKSET OVAT VOIMASSA VAIN PAIKALLISTEN KOULUTTAJIEN KURSSEILLE.
 • Kolmen henkilön opiskelijaryhmä, samasta työpaikasta, saavat  −15% alennusta paikallisista koulutuksista. 
 • Neljän –  kuuden henkilön opiskelijaryhmä, samasta työpaikasta, saavat  −20% alennusta paikallisista koulutuksista.
Ilmoita meille osallistujien nimet, yrityksen ja studion tiedot etukäteen s-postitse ja saa alennuskupongin koulutuksen ostamiseksi.
 
HUOMIO! ALENNUKSET OVAT VOIMASSA VAIN PAIKALLISTEN KOULUTTAJIEN KURSSEILLE.
Pyydä tarjous ryhmälle
Haluatko järjestää koulutuksen työntekijöillesi tai kollegoillesi ja kutsua kouluttajan omaan työpaikkaasi? Tämä on loistava mahdollisuus parantaa koko tiimin ammattitaitoa menemättä pois studioltasi.
 
Sovittakaa koulutuksen aihe ja osallistujien määrä keskenänne ja lähettäkää meille toiveet s-postitse.
 
Pyydä ryhmäkoulutustarjous
Onko sinulla jo School Club opiskelijan etua?
pyydä omaa alennuskoodia

KOULUTUSTEN TIEDOT JA PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.

Koulutuksen ostamalla hyväksyt automaattisesti suoritus- ja peruutusehdot.

 • Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa tai siirtää veloituksetta viimeistään 2 viikkoa ennen koulutuksen lähipäivää.
 • Mikäli koulutukseen osallistuminen perutaan, tai siirretään vähintään 2 viikkoa ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää, koulutuksen hinnasta peritään 50 % tai koulutukseen voi nimetä toisen henkilön tilalle veloituksetta. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava kirjallisesti sähköpostilla.
 • Jos osallistuminen perutaan kahta päivää ennen koulutusta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.
 • Jos osallistuja jättää koulutuksen kesken, koulutusmaksu peritään kokonaisuudessaan.
 • Sairastapauksissa on mahdollisuus osallistua seuraavaan koulutusryhmään lääkärintodistusta vastaan; tai saat 100 % koulutusmaksusta takaisin esittämällä sairaslomatodistuksen. Mikäli seuraavaan koulutusryhmään siirtyminen ei ole mahdollista, voidaan neuvotella osittaisen koulutusmaksun palauttamisesta. Sairastapauksissa on esitettävä lääkärintodistus. Lääkärintodistusta vastaan on mahdollisuus osallistua seuraavaan koulutusryhmään ilman lisämaksua. Mikäli kouluttajalla ei ole tarjota uutta vastaavan sisältöistä koulutuspäivämäärää seuraavan 6 kk:n ajalle, rahat palautetaan.
 • Mikäli koulutuksen vähimmäisoppilasmäärä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua tai siirtää koulutuspäivä viikon sisällä ennen koulutusta.
 • Järjestäjä ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista koulutuksien peruuntumisesta tai siirrosta.
 • Koulutuksen suoritettuaan oppilaalle annetaan Art Nails Akatemian todistus koulutuksesta. Todistus todentaa koulutuksessa saadut tiedot ja taidot, mutta ei anna oikeutta kouluttaa.
 • Kouluttajalla on oikeus koulutuksen aikana muokata ohjelmaa oppilaan taitojen ja osaamisen perusteella.
 • Kaikki koulutuksen aikana käytettävät tuotteet, työvälineet ja muut materiaalit ovat Art Nails Akatemian omaisuutta, eivätkä kuuluu koulutuksen hintaan.
 • Kaikki koulutusohjelmat, kirjalliset materiaalit ja kuvat ovat Art Nails Akatemian omaisuutta, niiden valokuvaaminen, kopiointi, jakaminen ja myynti on kielletty tekijänoikeuslain nojalla.
 • Koristelukoulutuksessa oppilas tarvitsee mukaan omia koristelusiveltimiä ja välineitä, mitkä voi ostaa myös paikan päältä.
 • Koulutuspäivän aikataulu on suunniteltu ja ilmoitettu etukäteen koulutuskalenterissa. Päivään kuulu kuaksi 10 – 15 min kahvitaukoa ja lounas. Lounasta ei tarjota paikan päällä, eikä se kuulu hintaan.
 • Otathan mukaasi sisäkengät.

opiskelijoiden työt

Lisää kuvia löydät Instagramissa