ABC – Sivellinteknikka

Soveltuu aloittelijoille, kokeneille ja kaikille jotka haluavat kehittää sekä täydentää ammattitaitoaan.

Koulutus järjestetään Hyvinkäällä ja Hinta: 150+alv. Vain muutamia paikkoja jäljellä!


Koulutus tapahtuu pienryhmissä ja kouluttajan henkilökohtaisella opastuksella.
Kuinka usein katsot kynsitaiteilijan kuvia ja mietit miksi on vaikeaa itse tehdä samanlaisia koristeluja. Pettyneenä katsot lopputulosta, jonka viivat muistuttavat lähinnä lapsen tekemiä, eivätkä ole yhtä tarkkoja ja ohuita kuin ammattilaisen tekemät. Jos tämä kuulostaa tutulta, niin ei ole kyse siitä, että et olisi ammattitaitoinen tai lahjakas vaan sinulta puuttuu juuri tämä koulutus! Kauniit ja laadukkaat kynsikoristeet ovat ensisijaisesti siistiä ja tarkkaa sivellintekniikkaa. Olen aina sanonut, että 50% siististä ja kauniista työstä riippuu hyvistä materiaaleista, laadukkaista siveltimistä ja oikeasta käden asennosta. Toiset 50% koostuu harjoittelusta ja tahdosta oppia. Muuta taikaa ei tarvita!
Aivan kuin koulussa olet oppinut kirjoittamaan, tässä koulutuksessa opit maalaamaan peruselementtejä ja tekemään niistä yhdistelmiä. Opit eri Nail Art -siveltimien eroja ja ominaisuuksia, valiten niistä itsellesi mieleiset ja näin välttäen tarpeettomien oston. Opit työkalujen ja materiaalien oikean käytön hienostuneiden ja monimutkaisten kynsimallien tekemiseen.

Koulutuksen sisältö:
-Materiaalitietous (geelit, geelilakat, geelimaalit/paintit, akryylimaalit, akvarellit/vesivärit)
-Siveltimet (tyypit, ominaisuudet, muodot)
-Käsiasennot ja eri sivellintyyppien käyttö
-Harjoittelu harjoituskorteilla
-Harjoittelu tipeillä

Lahjaksi saat harjoittelukortteja (arvo 25€) joille voit harjoitella akryyli- ja geelimaaleilla.
Harjoittelukortit sisältävät kuusi erilaista, kestävästä materiaalista tehtyä korttia ja ne sopivat erilaisten kynsimallien keksimiseen sekä eri elementtien rakentamiseen ja yhdistämiseen.

Ilmoittaudu tästä!

Vastaa

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.