Ostoskori 0

Toimitusehdot

Yritys

Flab.fi on Art Nails Akatemian ylläpitämä markkinapaikka, jossa hyödykkeiden myyjänä on Art Nails Academy (2589391-7).

 

Verkkokauppa

Tässä nettikaupassa F.labin tuotteita kaikille ammattilaisille kynsitekijöille. Tuotteen hinnan noustessa ennen lähetyksen käsittelyä F.labilta tilatut tuotteet toimitetaan alkuperäisellä hinnalla. Jos tilaukseen tehdään muutoksia, määräytyy tuotteen hinta muutoshetken hinnan mukaisesti.

 

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Klarna Checkout (y-tunnus 556737-0431). Ruotsalainen Klarna Checkout kuuluu Klarna Groupiin , joka on Euroopan johtava maksuratkaisujen tarjoaja. Maksaminen Klarnan kautta on turvallista ja helppoa, jossa valittavia maksutapoja on runsaasti. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

 

Maksuvaihtoehdot

Klarna Checkoutin kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard –kortit

Lisätietoja: https://www.klarna.com/fi

Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan asiakkaalle Smartpost palvelulla. Paketti lähetetään 2-4 päivän sisällä  tilauksesta. Toimitusmaksu:
– toimitettuna perille 15€
– Smartpost noudettuna 9€

Ulkomaille toimitettaessa laskutamme postimaksun kulujen mukaan.
Mikäli haluat tuotteesi verottomina, tarvitsemme sinulta VAT-tunnuksen.

 

Asiakaspalautukset ja reklamaatiot

Mikäli haluat palauttaa tuotteita tai tuotteissa on virheitä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@artnailsacademy.fi

Mikäli kyseessä on reklamaatio, on ilmoitus siitä tehtävä aina sähköpostitse ennen palautuksesta sopimista.

Etämyynnissä käyttämättömillä tuotteille on kuluttajasuojalain 6. luvun mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus.  Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti:
– Kosmetiikka-, hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi.

 

Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiakas voi nostaa tästä velkasuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen Art Nails Academy:iä vastaan joko Art Nails Academy:in kotipaikan käräjäoikeudessa tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikkansa. Jollei Asiakkaalla ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Art Nails Akatemian kotipaikan käräjäoikeudessa.

 

Tuotekehitys, tuotteiden lähetykset, koulutus

Art Nails Academy / F.lab
Pohjoinen Puistokatu 3
05800 Hyvinkää
puh. 045 1532252
email: mailto:info@artnailsacademy.fi