Art Nails Academy
FI25893917
Koivurannantie 9
11130 RIIHIMÄKI

puh. +358 45 1532252
email: info@artnailsacademy.fi
 
Yleistä

Tässä nettikaupassa myydään tuotteita, koulutuksia ja opetusvideoitta yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tuotteen hinnan noustessa ennen lähetyksen käsittelyä Art Nails Academyltä tilatut tuotteet toimitetaan alkuperäisellä hinnalla. Jos tilaukseen tehdään muutoksia, määräytyy tuotteen hinta muutoshetken hinnan mukaisesti.

 
Maksaminen ja maksuvaihtoehdot

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Klarna Checkout (y-tunnus 556737-0431). Ruotsalainen Klarna Checkout kuuluu Klarna Groupiin , joka on Euroopan johtava maksuratkaisujen tarjoaja. Maksaminen Klarnan kautta on turvallista ja helppoa, jossa valittavia maksutapoja on runsaasti. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Klarna Checkoutin kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard –kortit

Lisätietoja: https://www.klarna.com/fi

 

Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan asiakkaalle Smartpost palvelulla. Paketti lähetetään 2-4 päivän sisällä  tilauksesta. Toimitusmaksu:
– toimitettuna perille 15€
– Smartpost noudettuna 9€

Ulkomaille toimitettaessa laskutamme postimaksun kulujen mukaan.
Mikäli haluat tuotteesi verottomina, tarvitsemme sinulta VAT-tunnuksen.

Nämä toimitusehdot soveltuvat tuotteiden tilaamiseen verkkokaupassamme sekä vastaaviin toimituksiin.

Nämä toimitusehtomme ovat voimassa 10.01.2020 alkaen.

Toimitukset lähtevät maanantaista torstaihin. Tuotteet lähtevät 2-4 päivän sisällä tilauksen saapumisesta.

 

Asiakaspalautukset ja reklamaatiot

Mikäli haluat palauttaa tuotteita tai tuotteissa on virheitä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@artnailsacademy.fi

Mikäli kyseessä on reklamaatio, on ilmoitus siitä tehtävä aina sähköpostitse ennen palautuksesta sopimista.

Etämyynnissä käyttämättömillä tuotteille on kuluttajasuojalain 6. luvun mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus.  Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti:
– Kosmetiikka-, hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi.

Jos haluat palauta virheettömiä tuotteita, tulee sinun tehdä se omin kustannuksin. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton ja käyttämätön. Kun palautettava tuote on vastaanotettu, tilauksen maksu palautetaan suoraan tilillesi.

Jos tilauksessa on vääriä, viallisia tuotteita tai tuotteita puuttuu kokonaan, ilmoitathan siitä välittömästi meille sähköpostitse info@artnailsacademy.fi lähetämme korvaavat tuotteet ilman lisäkuluja sinulle.

Palautusosoite:
Koivurannantie 9, 11130 RIIHIMÄKI
 
Lunastamaton paketti
Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 10 euron maksun.
 
 
Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiakas voi nostaa tästä velkasuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen Art Nails Academy:iä vastaan joko Art Nails Academy:in kotipaikan käräjäoikeudessa tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikkansa. Jollei Asiakkaalla ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Art Nails Akatemian kotipaikan käräjäoikeudessa.