Art Nails Academy on ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa itsenäinen kynsiakatemia Suomessa. Akatemian on perustanut ammattilaisten ja lahjakkaiden kouluttajien yhdistys ja sen tehtävänä on kouluttaa kynsialan ammattilaisia. Kouluttajilla on pitkä kokemus alalta ja he tuntevat hyvin asiakkaiden tarpeet ja mieltymykset.

Kynsiteollisuus, kynsien muotoileminen, Nail Art suuntaukset ja trendit vaihtuvat ja muuttuvat todella nopeasti. Meidän tehtävämme on auttaa kynsialan ammattilaisia ylläpitämään ammattitaitoaan korkeatasoisena. Kokemus ja suuntauksien ja tekniikoiden tuntemus antavat meille hyvät lähtökohdat analysoida työnlaatua ja valita vain markkinoiden parhaat nykyaikaiset materiaalit suosimatta vain jotain tiettyä merkkiä tai tuotetta. Art Nails Akatemian kouluttajat kouluttavat myös oppilaansa samaan, valitsemaan itsenäisesti vain laadukkaimmat ja parhaimmat tuotteet.

Art Nails Akatemiasta löydätte täydellisen ammattilaisille suunnatun kurssivalikoiman. Kerromme teille muun muassa, mikä ero on salonkityöllä ja kilpailumuotoilulla. Pääsette opiskelemaan parhaiden kanssa ja nostamaan pätevyytenne aivan uudelle tasolle.

Tatjana Gamolova

Tatjana Gamolova on rakennekynsiin ja kynsimaalauksiin erikoistunut ammattimainen kynsiteknikko ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus alalta. Hän on menestynyt kansainvälisissä kilpailuissa erinomaisesti: vuonna 2009 Tatjana voitti ”Golden hands of the world – kilpailun Art Painting – sarjassa ja vuonna 2011 hän sijoittui kolmanneksi Nail Poster – kilpailussa.

Vuodesta 2009 Tatjana on toiminut kansainvälisenä kynsikouluttajana ja hän on kehittänyt ammattilaisille tarkoitetun Nail Art opetussuunnitelman. Tämän lisäksi hän on perustanut TG Art Nails – yrityksen ja Art Nails Academy koulutuskeskuksen, joka on ensimmäinen Suomessa itsenäisesti toimiva akatemia.

Pyrin kouluttamaan korkeatasoisista ammattilaisista mestareita. Jaan kokemuksiani ja autan oppilaitani kehittämään ja parantamaan omaa ammattitaitoaan. Tehdään hyvälaatuista ja kaunista työtämme korkealla ammattitaidolla ja rakkaudella!

Irina Kovaljonok

Irina Kovaljonok on yksityiskohtiin keskittyvä teknisesti lahjakas kynsiteknikko. Kokemusta alalta on 6 vuoden ajalta monelta osa-alueelta. Intohimona on oppia uutta aktiivisesti ja jatkuvasti kehittää itseään kilpailemalla ja itseään haastamalla. Nailympia 2019 kilpailuista saavutuksena toinen sija Salon Nails -kategoriassa, kolmas sija Gel tip and overlay -kategoriassa ja kolmas sija Gel sculpture -kategoriassa.

Irina on helposti lähestyttävä, haluttuun lopputulokseen pääsemistä tukeva vaativa kouluttaja. Yksilöiden erilaisuuden ymmärtäminen ja henkilökohtaisten kehityskohteiden tunnistaminen on ehdottamasti Irinan vahvuuksia.

Oxana Merkulova

Oxana Merkulova on kansainvälinen kouluttaja ja virolaisen OM`Stuudion perustaja. Korkeasti koulutettu taiteilija-muotisuunnittelija, joka on tehnyt paljon taideteoksia vesiväreillä, öljymaalauksia, seinien maalauksia ja swittshottejä.

Noin viisi vuotta Oxana on työskennellyt kynsiteknikkona, ja noin puolet siitä ajasta hän on keskittynyt kouluttamiseen Nail Art koulutuksissa, omalla ohjelmallaan ja erityisellä tyylillään. Hänellä on laaja kokemus kouluttamisesta Saksassa, Venäjällä, Liettuassa, Latviassa ja Suomessa. Hän on työskennellyt paljon yhdessä maailmankuulujen brändien kanssa arvostetuilla messuilla Düsseldorfissa, Venäjällä ja Virossa.

Oxana kehittää menestyksekkäästi omia koulutusohjelmia erilaisella tekniikoilla ja yhdistää taitelijan osaamistaan kynsitekniikan alalla.

Menestyksesi alkaa yrittämisestä, mitä enemmän yrität, sen paremmin menestyt. Voit oppia tämän kaiken ja olla oman alasi taiteilija. Kaikki lähtee sinusta!

Jana Oks

Taitava kouluttaja keskityy kynsikoristeluissa ja kreatiivisessa muotoilussa.

Kansainvälinen kouluttaja Virosta.

Heidi Marley

Heidi Marley on luova, intohimoinen ammattiaan rakastava kansainvälinen kynsikouluttaja. 12 vuoden kokemus alalta on kehittänyt tarkan teknisen osaamisen, jota hän ylläpitää kilpailemalla, kouluttautumalla ja lukemalla alan kirjallisuutta. Hänellä on ollut kunnia oppia maailman tunnetuimmilta korkeatasoisilta kouluttajilta, kuten Frank Schäberleltä, Elena Popovalta, Sergey Lavrukhinilta, Tatjana Jeckeliltä ja Maryam Khabelkaevalta. Vuosien varrella hän on testannut taitojaan menestyksekkäästi useissa alan kilpailuissa, mm. Suomessa, Venäjällä, Latviassa ja Saksassa. Hän on voittanut Suomen Mestaruuden Geeli Junior-sarjassa vuonna 2010 ja Master-sarjassa 2013. Vuonna 2013 hän voitti myös 4th Global Nail Cup-kilpailun. Vuosi 2013 oli erityisen menestyksekäs tuoden myös neljännen sijan Venäjän Mestaruuskilpailuissa ja Dusseldorfin Maailmanmestaruuskilpailuissa. Vuonna 2016 hän voitti SM Geelilakkaus Koristelu- ja 3D Acrylic Art kilpailun.

Heidi Marley on toiminut kouluttajana jo 10 vuotta ja rakastaa jakaa osaamistaan ja taitojaan. Heidin erityisiä vahvuuksia ovat pienet yksityiskohdat, tekniset taidot ja kemian tuntemus.

Opin ensimmäiset taitoni jo pienenä tyttönä äidiltäni, joka on taiteilija. Olen aina harrastanut paljon taidetta ja käynyt taidekoulua.

Nelli Ojala

Nelli Ojala on toiminut kynsien parissa vuodesta 2008. Hän on kahdesti sertifikoitu kansainvälinen kouluttaja. Pienestä asti sivellin on pysynyt kädessä, sillä piirtäminen eri pinnoille ja eri maaleilla on hänen intohimo. Nellin vahvuuksiin kuuluu oppilaalle rakennekynsien lisäksi asiakaspalvelun opettaminen, joka on kynsialalla erittäin tärkeä osa menestyvää työtä.
Nellilla on kokemusta kynsitarvikeiden verkkokaupan pitämisesta ja hän tietää, kuinka tärkeää oikeat tuotteet ja välineet ovat, parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

”Kädet ja jalat on ainoa, mitä me nähdään ilman peiliä, joten meidän työ on tarkeä osa asiakkaiden hyvinvointia”