Nail Art Challenge: «Something that Inspired».

maaliskuu 28, 2020

Pidätkö kynsien koristelluista paljon kuten minä? Onko sinulle kynsien koristeluhetki parasta aikaa salonkikynsien muotoilussa. Onko se sinun intohimosi? Jos vastaus on «Kyllä!» minä ehdotan osallistumaan haasteeseen Nail Art Challenge: «Something that Inspired».

Minua inspiroi usein ympäröivä kauneus ja sanoin aina, että maailma on täynnä ideoita. Sinun on vain katsottava tarkemmin ympärillesi. Teimme jopa Nail Art projektin opiskelijoiden kanssa, jossa etsimme inspiraatiota eri aiheista ja opimme toteuttamaan ne teknisesti kynsikoristeluissa. Nyt minä kutsun sinut osallistumaan itsenäisesti nettihaasteeseen Nail Art Challenge: «Something that Inspired».

Kerron teille haasteen ehdoista enemmän.

Sinun on löydettävä kuva tai otettava valokuva, joka inspiroi sinua. Sitten viiteen salonkikokoiseen tippiin luoda idea, kuviointi, joka inspiroi sinua. Mitä enemmän tarkkuutta, samankaltaisuutta, väriä ja yksityiskohtia on, jotka vastaavat kynsitaidetta ja inspiroivaa kuvaa, sitä parempi.

Osallistuja, jonka työ tuomaristomme mukaan on paras, saa lahjaksi minulta, Tatjana Gamolovalta ilmaisen koristelukoulutuksen.

Tärkeät vaatimukset:

  • hyvä inspiraatiokuvan laatu
  • korkealaatuinen valokuva työstäsi, hyvin valaistu ja valkoisella taustalla.
  • 5 ovaali / neliö salonkikokoisia tippiä samankokoisia, (esim. numero 2–3), tai numerot, jotka vastaavat kynsien kokoa (esim, numero 1,3,2,3,4)

Eivät sovellu pitkät tipboxin kilpailutipit!

Tärkeät arviointiperusteet ovat:

  • työn laatu, puhtaus
  • erilaisten tekniikoiden ja koristelumateriaalien käyttö
  • inspiroivan kuvan ja työn värien on vastattava toisiaan
  • koristelun monimutkaisuus, detaljit, sommittelu

Osallistumisen ehdot:

Nail Art Challenge: «Something that Inspired» järjestetään 01.04. — 07.05.

Lähetä valokuva työstäsi sekä inspiroivasta kuvasta sähköpostiosoitteeseen: info@artnailsacademy.fi viimeistään 07.05.

Tulokset, voittajan nimi ja työt julkistetaan 30.05. Art Nails Academyn some-sivuilla @art_nails_academy ja @tg_art_nails.

Kerro lyhyesti itsestäsi: nimi, yrityksen nimi, missä työskentelet sekä profiilisi sosiaalisessa mediassa.

Nyt on aika kytkeä fantasia päälle ja haastaa itseäsi. Tervetuloa osallistumaan nettihaasteeseen Nail Art Challenge: «Something that Inspired».