F.lab RELOAD

huhtikuu 18, 2018

F.lab — Finnish Laboratory on ammattilaisten kynsienhoito ja -muotoilutuotteiden merkkikauppa. Patentoitu tuotemerkki F.lab kuuluu vuoden 2018 alusta Art Nail Akatemialle.

F.lab ei ole tavallinen maahantuojan merkki, vaan ammattilaiskouluttajien tiimin yhteistyön tulos. Tiimi on etsinyt laadukkaat tuotteet Euroopasta sekä muualta maailmasta, testannut ja valinnut parhaat salonkityöskentelyyn sekä kilpailukäyttöön.

Kaikki tuotteet ovat luokiteltu ja merkitty EU direktiivi — hoitoon, koska huolehdimme asiakkaiden terveydestä ja ympäristöstä. Haluamme saada objektiivisen laadun arviointi, josta syystä toisistaan riippumattomat kouluttajat testaavat ja hyväksyvät tuotteemme sinua varten.

Teemme itse työtä asiakkaiden kanssa ja tiedämme kokemuksesta, minkälaiset tuotteet sopivat meidän ilmastoon, ja mitkä asiat voivat helpottaa kynsitekijän työtä, nopean ja laadukkaan palvelun, sekä kauniin lopputuloksen saavuttamiseksi.

Koulutamme sinua ja mielellämme kuuntelemme toiveitasi, jotta löydämme sinulle ja tyylillesi sopivat tuotteet.

Art Nails Academy ja me, kouluttajien tiimi, huolehdimme ammattitaidostasi. F.lab tuotemerkki tehdään yhdessä sinun kanssasi ja sinua varten.

flab.fi