«OPEN YOUR MIND»

joulukuu 04, 2017

Haluamme kertoa sinulle, että Art Nails Akatemialla starttaa uusi äärimmäisen iso projekti «OPEN YOUR MIND» oppilaidemme tukemiseksi, teidän kehitykselle ja ammatilliselle kasvullenne. Kuinka usein kohtaat työssä vaikeuksia ja hankalia tilanteita? Teetkö virheitä tekniikan, tai materiaalien sävellysten tietämättömyyden takia? Joudutko korjaamaan asiakkaiden kynsiä, materiaalien pysyvyyden takia? Tai onko sinulla vaikeuksia navigoida valittaessa uusia tuotteita ja materiaaleja?

Kysyt usein kiinnostavia kysymyksiä kollegoilta tai kynsiryhmissä, mutta et välttämättä saa pätevää ja rehellistä vastausta. Olet kiinnostunut kehittämään ammattitaitoasi ja käyt säännöllisesti erilaisissa koulutuksissa opiskelemassa, mutta silti et saa luottamusta työhösi, tai huomaat puutteita koulutuksestasi. Se tarkoittaa että projekti on suunnattu juuri sinulle.

Nyt on mahdollisuus saada vastauksia ammattilaisilta kiinnostaviin kysymyksiin silloin kun löydät aikaa nousematta mukavasta nojatuolista, koska ANA`n kouluttaja tiimi, kahden kuukauden välein, tarjoaa sinulle ilmaiseksi omaa aikaa. Tulemme vastaamaan kysymyksiin live lähetyksissä, Art Nails Academy School Club ryhmässä Facebookissa, vastataan kysymyksiin, näytetään kiinnostavia tekniikoita ja autamme ratkaisujen ratkomisessa ammattialalla.

Säännöllisesti, muutama viikko ennen live-lähetystä, julkaisemme kellonajan ja päivämäärän, milloin teemme «OPEN YOUR MIND» projektin. Sen jälkeen teillä on 3–5 päivää aikaa, jolloin te voitte kommenttina laittaa omat kysymyksenne, tai pyytää näyttämään asia joka kiinnostaa. Määrättynä päivämääränä ja kellonaikana, live-lähetyksessä, Art Nails Acatemia School Club (suljetussa ryhmässä!) Facebookissa, saat vastausta kysymyksiin ja ammatillisia selvitystä asiaan.

Miksi me tehdään tämä? Koska meille on todella tärkeää, että meidän opiskelijat saavat oikeaa ja ammatillista tietoa, riippumatta myynnistä, tiedosta lähteistä! Koska me rakastamme omaa alaamme ja pyrimme kouluttamaan ja kasvattamaan ammattilaisia. Koska me huolehdimme ammattitaidostasi!