Tatjana Gamolova
186,00 €
Täynnä

DAMASK & SWIRLS

heinäkuu 10, 2020 10:00 - heinäkuu 10, 2020 17:00, 6 hours
Hyvinkää, Pohjoinen Puistokatu 3

Koulutus soveltuu aloitteilijoille (ABC Sivellintekniikka käyneille), kokeneille ja kaikille jotka haluavat kehittää sekä täydentää ammattitaitoaan.

Kiemurat ja koukerot ovat yksi naisellisimmista ja suosituimmista kynsikoristeluelementeistä. Ne elementit voivat olla kevyet ja yksinkertaiset, tai monimutkaiset ja näyttävät, kun esim. Barokki tyylillä.

Kaikki kiemurat ja koukerot koostuvat useista pääelementeistä, kaikki muu on näiden yksityiskohtien järjestely ja yhdistelmä. Tässä koulutuksessa me analysoimme ja harjoittelemme harjoituskortilla näitä elementtejä ja yksityiskohtia, kiinnitetään huomiota sivellintekniikaan ja käden asentoon. Luomme kauniita kiemuroiden yhdistelmiä mielenkiintoisilla tai yksinkertaisilla taustoilla eri tyylillä ja yhdistämme niitä graafisien detaljien mukaan.

Jos sinulla on vaikeuksia kiemuroiden maalaamisen, niiden sommittelun ja yhdistämisen kanssa — tämä koulutus kehitetty juuri sinulle.

Tämän koulutuksen ideana oli Damasti (arab. دمشق, damasq) kuviointi. Kuvion juuret ovat varhaisella keskiajalla ja tarkemmin sanottuna Syyrian kaupungissa Damaskossa, jossa he valmistivat kankaita kauniilla paksuilla koristeilla.

Nykyään Damasti tai yksinkertaisesti damaskikuvio on erittäin suosittu, ja se symboloi omistajien ylellisyyttä ja tyylikkyyttä.

Huom!

  • Koristelukoulutuksessa oppilas tarvitsee mukaan omia nail art siveltimiä ja välineitä, mitkä voi ostaa myös paikan päältä.
  • Koulutus alkaa 10:00–17:00. Päivään kuulu kaksi 10–15min kahvitaukoa ja lounas. Lounasta ei tarjota paikan päällä, eikä se kuulu hintaan. Ottakaa eväitä mukaan.
  • Pyyntö tuoda myös mukaan vaihtokenkiä.
  • Auton parkkipaikkoja studion vieressä ovat ilmaisia.

Koulutuksen suoritettuaan oppilaalle annetaan Art Nails Akatemian todistus koulutuksesta. Todistus todentaa koulutuksessa saadut tiedot ja taidot, mutta ei anna oikeutta kouluttaa.