Tatjana Gamolova
186,00 €

ABC sivellintekniikka

elokuu 29, 2020 10:00 - elokuu 29, 2020 17:00, 7 hours
Hyvinkää, Pohjoinen Puistokatu 3, 05800

ABC sivellintekniikka

Soveltuu aloitteilijoille, kokeneille ja kaikille jotka haluavat kehittää sekä täydentää ammattitaitoaan.

Koulutus tapahtuu kouluttajan henkilökohtaisella opastuksella.

Kuinka usein katsot kynsitaiteiljan kuvia ja mietit miksi on vaikeaa itse tehdä samanlaisia koristeluja. Pettyneenä katsot lopputulosta, jonka viivat muistuttavat lähinnä lapsen tekemiä, eivätkä ole yhtä tarkkoja ja ohuita kuin ammatilaisen tekemät. Jos tämä kuulostaa tutulta, niin ei ole kyse siitä, että et olisi ammattitaitoinen tai lahjakas vaan sinulta puuttuu juuri tämä koulutus! Kauniit ja laadukkaat kynsikoristeet ovat ensisijaisesti siistiä ja tarkkaa sivellintekniikkaa. Olen aina sanonut, että 50% siististä ja kauniista työstä riippuu hyvistä materiaaleista, laadukkaista siveltimistä ja oikeasta käden asennosta. Toiset 50% koostuu harjoittelusta ja tahdosta oppia. Muuta taikaa ei tarvita!

Aivan kuin koulussa olet oppinut kirjoittamaan, tässä koulutuksessa opit maalaamaan peruselementtejä ja tekemään niistä yhdistelmiä. Opit eri Nail Art -siveltimien eroja ja ominaisuuksia, valiten niistä itsellesi mieleiset ja näin välttäen tarpeettomien oston. Opit työkalujen ja materiaalien oikean käytön hienostuneiden ja monimutkaisten kynsimallien tekemiseen.

Kolutuksen sisältö:

  • Materiaalitietous (geelit, geelilakat, geelimaalit/paintit, akryylimaalit, akvarellit/vesivärit)
  • Siveltimet (tyypit, ominaisuudet, muodot)
  • Käsiasennot ja eri sivellintyyppien käyttö
  • Harjoittelu harjoituskorteilla
  • Harjoittelu tipeillä

Lahjaksi saat harjoittelukortteja (arvo 25€) joille voit harjoitella akryyli- ja geelimaaleilla.

Harjoittelukortit sisältävät kuusi erilaista, kestävästä materiaalista tehtyä korttia ja ne sopivat erilaisten kynsimallien keksimiseen sekä eri elementtien rakentamiseen ja yhdistämiseen.

Huom!

  • Koristelukoulutuksessa oppilas tarvitsee mukaan omia nail art siveltimiä ja välineitä, mitkä voi ostaa myös paikan päältä.
  • Koulutus alkaa 10:00–17:00. Päivään kuulu kaksi 10–15min kahvitaukoa ja lounas. Lounasta ei tarjota paikan päällä, eikä se kuulu hintaan. Ottakaa eväitä mukaan.
  • Pyyntö tuoda myös mukaan vaihtokenkiä
  • Auton parkkipaikkoja studion vieressä ovat ilmaisia.

Koulutuksen suoritettuaan oppilaalle annetaan Art Nails Akatemian todistus koulutuksesta. Todistus todentaa koulutuksessa saadut tiedot ja taidot, mutta ei anna oikeutta kouluttaa.

! Kouluttajalla on oikeus koulutuksen aikana muokata ohjelmaa oppilaan taitojen ja osaamisen perustella.