Oxana Merkulova
186,00 €
Täynnä

Extreme Shapes. EDGE

maaliskuu 14, 2020 10:00 - maaliskuu 14, 2020 17:00, 7 hours
Hyvinkää, Pohjoinen Puistokatu 3

Extreme Shapes. EDGE

Täydennyskoulutus.

Haluatko oppia tekemään täydellisiä erikoiskynsimuotoja ilman monimutkaista muottien leikkaamista? Tämä on mahdollista Oxana Merkulovan ainutlaatuisen tekniikan avulla!

Koulutusohjelma on suunniteltu kokeneille tekijälle, kenellä on kokemusta erikoismuodon kynsimuotoilussa.

«Pitkiä erikoiskynsimuotoja- kenelle, miksi? Salongissa asiakkaat eivät pyydä sellaisia kynsiä!»

Poistuminen mukavuusalueelta on kehitystä ja ammatillista kasvua. Ammatissamme kynsimuotoilijan on jatkuvasti opittava, tunnettava uusimmat tekniikat ja kynsien muotoilun trendit. Tietää ja tarjota enemmän kuin asiakas vaatii — tässä on avain kynsimestarin menestykseen.

Monimutkaisten erikoiskynsimuotojen luomisessa sinun on tiedettävä kaikki muotoilun perusasiat kuten muottien asentaminen, materiaalien levittäminen, erilaiset viilaamisen tekniikat ja muotojen geometriat. Tämä on myös loistava mahdollisuus käyttää mielikuvitusta.

Voit luoda luovia julisteita ja näyttää mielikuvitustasi mainostaessasi ammattitaitoasi. Voit osallistua kynsikilpailuihin ja luoda unohtumattomia, kreatiivisia postereita työskentelemällä yksin tai kauneushoitolan tiimissä.

Unohda salonkirutiinit ja laita sivuun geelilakat. Kuka tarvitsee tällaisia extreme kynsimuotoja? — vain sinä! Nykyään monille kynsimuotoilijoille ei riitä pelkkä laadukas asiakaspalvelu, he haluavat erottua, haluavat olla tunnistettavissa, haluavat kehittää alaamme.

Hämmästytä asiakkaitasi ja kollegoitasi erinomaisella taitollasi, rohkeudellasi ja mielikuvituksellasi — tule koulutukseen.

Koulutuksen Sisältö:

  • Muottien asentaminen ilman leikkaamista
  • Kynsipedin muotoilu reverse-tekniikalla
  • Täydellisen SMILE — linjan perusteet
  • Materiaalien levittäminen
  • Viilaamisen tekniikka
  • Sisäkoristeet, marmori ranskalainen tai oman idean toteuttaminen
  • Valokuvaaminen (käden asento, valopisteet, rekvisiittan soveltaminen, jne…)

HUOM!

Koulutusta pidetään pienessä ryhmässä, josta johtuen paikkojen määrä on rajoitettu. Kehityskoulutus suoritetaan yhdellä kädellä ja ranskalaisella tyylillä. Harjoitellaan omaan käteen, tai kynsimallin. Opiskelijat hakevat kynsimalleja itsenäisesti.

Koulutuksessa käytetään erilaisia opiskelijalle miellyttäviä moderneja materiaaleja kuten: klassiset geelit, tiksotrooppiset geelit, polyacryl geelit, jne…. On mahdollista yhdistää materiaaleja ja saada uskomattomia tuloksia.

Lisätietoja koulutuksesta saat henkilökohtaisesti sähköpostitse: info@artnailsacademy.fi