Heidi Marley
186,00 €
Täynnä

Erikoiskynsimuodot. Tekniikan kehityskoulutus geelillä.

lokakuu 05, 2019 10:00 - lokakuu 05, 2019 18:00, 8 hours
Helsinki, Kalevankatu 25, 00100

Erikoiskynsimuodot. Tekniikan kehityskoulutus geelillä.

Neliö, ovaali, manteli tai pipe.

Nykyään näet yhä enemmän kauniita ja monimutkaisia kynsimuotoja netissä sekä tuotemainonnassa, mutta kenties epäilet kykyjäsi tehdä samanlaisia itse? On tullut ammattimaisen työn aika arkisten ja tuskallisen nopeatempoisten kynsihuoltojen sijaan. Kehitä alaamme ja näytä taitosi!

Koulutuksen tarkoitus on nostaa ammattitaitoa ja opettaa kaikki oikean ja kauniin erikoismuotoilun vivahteet. Koulutus soveltuu kynsiteknikkoammattilaiselle, joka on suorittanut loppuun peruskoulutuksen ja jolla on jo kokemusta salonkityöskentelystä. Opit pois virheellisistä työtavoista erikoismuotojen muotoilussa ja tietosi täydentyvät.

Koulutuksessa harjoiteltavat erikoismuodot: Neliö, ovaali, manteli tai pipe. (Osallistuja saa valita yhden muodon toivomuksensa mukaan). Kehityskoulutus suoritetaan yhdellä kädellä ja ranskalaisella tyylillä. Koulutus kiinnittää huomiota pieniin yksityiskohtiin ja mahdollisiin virheellisiin työtapoihin.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

• Materiaalien valinta ja käyttö

• Muottien oikea käsittely ja asennus

• Pinching

• Oikea stressipisteen (painopisteen?) rakentaminen

• Kynsien paralleelit

• Käden asento

• Oikea viilaustekniikka

• Vinkkejä

HUOM!

Opiskelija tarvitsee mukaan kynsimallia. Mallin kynnet tulee olla ilman rakennekynsiä tai kestolakkausta.

Opiskelijat hakevat kynsimalleja itsenäisesti.

Kriittisissä tilanteissamuistakaa mallin hankinta myös Facebookista tai Instagramista saadaksenne mallin, jonka kynnet olisivat toivomuksesi mukaiset.

Mallit ovat tulossa klo 10:00–18:00

Koulutuksen suoritettuaan oppilaalle annetaan Art Nails Akatemian todistus koulutuksesta. Todistus todentaa koulutuksessa saadut tiedot ja taidot ja mahdollistaa työskentelyn salongeissa. Todistus ei anna oikeutta kouluttaa.

Koulutuksessa käytettävät tuotteet, työvälineet ja kirjalliset materiaalit kuuluvat koulutuksen hintaan.

Kurssilla käytettään F.Lab -tuotteita, jotka Art Nails Academyn opettajat ovat hyväksi havainneet, testanneet ja hyväksyneet.

Kirjallisen koulutusmateriaalin kopioiminen ja edelleen luovuttaminen on kielletty.