Ostoskori 0

About Us

Art Nails Academy on ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa itsenäinen kynsiakatemia Suomessa. Akatemian on perustanut ammattilaisten ja lahjakkaiden kouluttajien yhdistys ja sen tehtävänä on kouluttaa kynsialan ammattilaisia. Kouluttajilla on pitkä kokemus alalta ja he tuntevat hyvin asiakkaiden tarpeet ja mieltymykset.

Kynsiteollisuus, kynsien muotoileminen, Nail Art suuntaukset ja trendit vaihtuvat ja muuttuvat todella nopeasti. Meidän tehtävämme on auttaa kynsialan ammattilaisia ylläpitämään ammattitaitoaan korkeatasoisena. Kokemus ja suuntauksien ja tekniikoiden tuntemus antavat meille hyvät lähtökohdat analysoida työnlaatua ja valita vain markkinoiden parhaat nykyaikaiset materiaalit suosimatta vain jotain tiettyä merkkiä tai tuotetta. Art Nails Akatemian kouluttajat kouluttavat myös oppilaansa samaan, valitsemaan itsenäisesti vain laadukkaimmat ja parhaimmat tuotteet.

Art Nails Akatemiasta löydätte täydellisen ammattilaisille suunnatun kurssivalikoiman. Kerromme teille muun muassa, mikä ero on salonkityöllä ja kilpailumuotoilulla. Pääsette opiskelemaan parhaiden kanssa ja nostamaan pätevyytenne aivan uudelle tasolle.